Ο Μέσι… καθάρισε την Ρεάλ – Νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-2 μέσα στη Μαδρίτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι… καθάρισε την Ρεάλ – Νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-2 μέσα στη Μαδρίτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα απίστευτο el clasico η Μπαρτσελόνα έκανε μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 3-2 μέσα στην Μαδρίτη την Ρεάλ.

Το ματς κρίθηκε στο 92' με το 2ο γκολ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Κασεμίρο ένοιξε το σκορ sto 28', αλλά 5 λεπτά μετά ο Μέσι ισοφάρισε. Στο 73' ο Ράκιτιτς έκανε το 1-2 και στο 77' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σέρχιο Ράμος για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μέσι. Ο Χάμες πήγε να... σώσει την παρτίδα για την Ρεάλ όταν ισοφάρισε στο 88', αλλά ο Μέσι δεν είχε πει την τελευταία του λάθη. Στην τελευταία φάση του ντέρμπι με φοβερό πλασέ έκανε το 2-3 και ξέρανε τον κόσμο της Ρεάλ.

Στο τέλος της ημέρας, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κέρδισε, ωστόσο ο μεγάλος ηττημένος εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην μάχη του τίτλου, αφού ναι μεν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ισοβαθμούν στην κορυφή, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ