Super League: Νίκη για ΠΑΟΚ, σώθηκαν Ηρακλής-Λάρισα - iefimerida.gr

Super League: Νίκη για ΠΑΟΚ, σώθηκαν Ηρακλής-Λάρισα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Super League νικώντας 3-1 στα Χανιά τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Ο Ουαρντά στο 4΄, ο Κάμπος στο 8΄ και ο Σακχόφ στο 63΄ πέτυχαν τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 78΄ ο Μενδρινός.

Ο Ηρακλής έκανε σήμερα τον... 13ο άθλο, καθώς εκμεταλλεύτηκε την έδρα του απέναντι στον Παναιτωλικό, νίκησε 2-1 κι εξασφάλισε τυπικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωσή της. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο «Καυτανζόγλειο» με γκολ του Ρόσα στο 31΄, για να ισοφαρίσει ο Περόνε στο 53΄ και να δώσει τη νίκη στον «Γηραιό» ο Μπαστακός στο 85΄.

Η Λάρισα πήρε τη νίκη που τόσο είχε ανάγκη απέναντι στην Ξάνθη, της οποίας επιβλήθηκε 1-0 στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα. Το πανάκριβο γκολ των «βυσσινί» σημείωσε με καταπληκτική κεφαλιά ο Αναστασόπουλος στο 24ο λεπτό.

Βροχή από γκολ σημειώθηκε στη Βέροια στον αγώνα της 29ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Super League, στον οποίο η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης. Η Βέροια παρά το γεγονός ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί, επικράτησε 4-3 των Αρκάδων, οι οποίοι ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους, αλλά τελικά παραμένουν στην κατηγορία μετά την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Super League Ηρακλής Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ