Μια ντροπιαστική στιγμή: Σεκιούριτι έκαναν επίπληξη σε μητέρα που θηλάζει το μωρό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια ντροπιαστική στιγμή: Σεκιούριτι έκαναν επίπληξη σε μητέρα που θηλάζει το μωρό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βίντεο της Ashley Cooper έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Το δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτησή της για την συμπεριφορά σεκιούριτι σε εμπορικό κέντρο που η ίδια επισκέφθηκε με τον σύζυγό της και τις κόρες της (3 ετών και 8 μηνών).

Όταν έφτασε η στιγμή να θηλάσει το μωρό της δεν μπόρεσε να βρει κενό κάθισμα στην ειδική αίθουσα όπου μπορούν οι μητέρες να θηλάσουν. Ετσι, το έκανε σε ένα παγκάκι μέσα στο εμπορικό κέντρο. Όταν ο σεκιούριτι την είδε, της είπε ότι «δεν πρέπει να το κάνει αυτό εδώ». Εκείνη απάντησε ότι στη Virginia, κάθε μητέρα επιτρέπεται να θηλάζει οπουδήποτε, δημόσια.

Εκείνη συνέχισε να θηλάζει το μωρό της και κατέγραψε μέρος του περιστατικού σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θηλασμός μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ