227 προσαγωγές οπαδών που ετοιμάζονταν για «πόλεμο» έκανε η αστυνομία - iefimerida.gr

227 προσαγωγές οπαδών που ετοιμάζονταν για «πόλεμο» έκανε η αστυνομία

227 προσαγωγές οπαδών που ετοιμάζονταν για «πόλεμο»έκανε η αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεκόρ προσαγωγών και ολόκληρο οπλοστάσιο. Με μια συντονισμένη επιχείρηση η αστυνομία κατάφερε ένα σημαντικό πλήγμα στον «πόλεμο» των χούλιγκανς.

Διακόσιους είκοσι επτά οπαδούς του Ολυμπιακού «περικύκλωσαν» οι αστυνομικές δυνάμεις στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα και βρήκαν πάνω τους: Εννέα βόμβες μολότοφ, λεπίδες, σουγιάδες, ρόπαλα, γκλομπ και άλλα «σύνεργα πολέμου».

Οι επιτελείς της Αστυνομίας εκτιμούν ότιοι οπαδοί πιθανόν ετοιμάζονταν για «μάχη» με οπαδούς του Παναθηναϊκού η ομαδα μπάσκετ του οποίου έπαιζε εκείνη την ώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το «ραντεβού» των οπαδών κι έτσι τους ανάγκασαν να μπουν πάλι στο τρένο και να κατέβουν στη Νερατζιώτισσα.

Στο σταθμό του ΗΣΑΠ άλλοι αστυνομικοί που ήταν ήδη εκεί βρήκαν αρχικά εννέα βόμβες μολότοφ. Όταν κατέβηκαν οι οπαδοί τους κύκλωσαν με πρόσχημα να τους πάνε συνοδεία στο κλειστό του Αγίου Θωμά, αλλά τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια.

Ταυτόχρονα άρχισαν να μαζεύουν πλήθος αντικειμένων που εκτιμάται ότι πέταξαν οι οπαδοί για να μην βρεθούν πάνω τους.

Οι προσαχθέντες εξετάζονται, ενώ ερευνώνται τα δακτυλικά αποτυπώματα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν.

Στην περίπτωση που ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματα με αυτά κάποιων εκ των προσαχθέντων, τότε θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Διαφορετικά θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ