«Πώς η ερωμένη του άνδρα μου μού άλλαξε τη ζωή» -Μια συγκλονιστική εξομολόγηση - iefimerida.gr

«Πώς η ερωμένη του άνδρα μου μού άλλαξε τη ζωή» -Μια συγκλονιστική εξομολόγηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή της Κάρεν άλλαξε για πάντα όταν συνάντησε από κοντά την ερωμένη του άνδρα της. Εξομολογείται στη Daily Mail πώς κατάφερε να διαχειριστεί την απιστία και να της βγει τελικό σε καλό...

"Hταν μια ανοιξιάτικη ημέρα πριν από 7 χρόνια όταν έγινα για λίγο «ντετέκτιβ». Ακόμα μπορώ να νιώσω τους χτύπους της καρδιάς μου και τη ναυτία όταν την συνάντησα για πρώτη φορά. Την «άλλη». Την ερωμένη του. Την γυναίκα με την οποία ο άνδρας μου με απατούσε. Την γυναίκα για την οποία ήταν έτοιμος να θυσιάσει τα επτά χρόνια γάμου μας και την ευτυχισμένη οικογένεια που είχαμε χτίσει για τους δύο μας γιους. Επρεπε να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να την βρω. Αρχισα να ρωτώ τους επιβάτες: «Συγγνώμη, υπάρχει κάποια με το όνομα Σάντρα;». Εξεπλάγην όταν εμφανίστηκε μια ξανθιά, ψιλή και αδύνατη, 8 χρόνια μικρότερή μου. «Είμαι η Σάντρα» είπε. Σοκαρίστηκε όταν της απάντησα: «Και εγώ η Κάρεν, η σύζυγος του εραστή σου». Την είδα να χάνει το χρώμα της...".

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις απιστία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ