Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ο χειρότερος σύζυγος στην ιστορία του Λευκού Οίκου; Η φωτογραφία που τον... καίει [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ο χειρότερος σύζυγος στην ιστορία του Λευκού Οίκου; Η φωτογραφία που τον... καίει [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Alex Brandon/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καμία περίπτωση δεν κατέχει – ούτε καν διεκδικεί- τον τίτλο του τζέντλεμαν.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόλαντ Τραμπ παρά το γεγονός ότι έχει ίσως την πιο όμορφη Πρώτη Κυρία που έχει περάσει ποτέ από τον Λευκό Οίκο, δεν φαίνεται να εκτιμά την ομορφιά της.

Τουλάχιστον σε καμία τους κοινή εμφάνιση.

Το αντίθετο μάλιστα. Σχεδόν πάντα, προχωρά κάποια βήματα μπροστά, εκείνη ακολουθεί πιστά και μάλλον συμπεριφέρεται στην Μελάνια περισσότερο σαν «trophy wife» παρά σαν Πρώτη Κυρία.

Η φήμη του τον ξεπερνά σε ό,τι αφορά στο πόσο «κύριος» είναι – ή στην προκειμένη περίπτωση - πόσο κύριος δεν είναι, και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, ανήρτησαν μία φωτογραφία κολάζ με πρώην προέδρους μετά των κυριών τους, κατά την κάθοδό τους από το Air Force One.

Με την απτή απόδειξη 5 πρώην Αμερικανών Προέδρων, ο Ντόναλντ Τραμπ αν μη τι άλλο κατέχει τα πρωτεία του χειρότερου συζύγου.

Six different administrations.

Note: creator asked that I not tag them in this tweet. pic.twitter.com/Z85zrbpPth

Και για τους δύσπιστους υπάρχει πάντα το βίντεο από την ορκωμοσία Τραμπ, με το βλέμμα που σκοτώνει.

Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ο χειρότερος σύζυγος στην ιστορία του Λευκού Οίκου; Η φωτογραφία που τον... καίει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ μελανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ