Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη επιλογή συντρόφου ανάλογα με το ζώδιό σου; - iefimerida.gr

Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη επιλογή συντρόφου ανάλογα με το ζώδιό σου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταύρος με Ταύρο ή Ταύρος με Τοξότη; Παρθένο με Ζυγό ή Παρθένος με Καρκίνο; Για να μην αναρωτιέστε με ποιους ταιριάζετε και με ποιους όχι ή αν θα πετύχει η συνταγή, διαβάστε τις καλύτερες και τις χειρότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για τον σύντροφό σας ανάλογα με το ζώδιό σας:

Γυναίκα Τοξότης (24 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Καλύτερη επιλογή: Κριός, Υδροχόος
Η γυναίκα Τοξότης είναι ατρόμητη και περιπετειώδης. Ο άντρας Κριός είναι το καλύτερο ταίριασμα γι’ αυτήν αφού είναι κι εκείνος κοινωνικός και δραστήριος. Ο άντρας Υδροχόος από την άλλη, δεν θεωρείται απαραίτητα η τέλεια επιλογή για μία σχέση ζωής, όμως προς το παρόν είναι ό,τι μία πολύ καλή επιλογή λόγω της σεξουαλικής συμβατότητάς του.

Χειρότερη επιλογή: Ταύρος, Παρθένος
Οι αντοχές της γυναίκας Τοξότη είναι συντριπτικές για έναν άντρα Ταύρο, ο οποίος προτιμάει η γυναίκα του να είναι παθητική και «εξημερωμένη». Ο άντρας Παρθένος θέλει πάντα να ζει στο τώρα με αποτέλεσμα να δημιουργεί μία τριβή με τη συνεχή επιθυμία της γυναίκας Τοξότη να ατενίζει το μέλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση ζώδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ