Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 24χρονο μετά από καταδίωξη -Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 24χρονο μετά από καταδίωξη -Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από καταδίωξη, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Οχημα στο οποίο επέβαινε ο 24χρονος και ένα ακόμη άτομο δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών για έλεγχο, στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς και ακολούθησε καταδίωξη.

Το όχημα προσέκρουσε σε μπάρα προστασίας, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή, όμως τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο συνοδηγό, ο οποίος μαζί με τον οδηγό, που αναζητείται, θα μετέφεραν παράνομα στην Αθήνα έξι αλλοδαπούς, που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και απείθειας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταδίωξη Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ