Αυτό είναι το κοινό μπαχαρικό που σε βοηθά να χάσεις τρεις φορές περισσότερο λίπος - iefimerida.gr

Αυτό είναι το κοινό μπαχαρικό που σε βοηθά να χάσεις τρεις φορές περισσότερο λίπος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν βρίσκεστε σε διαδικασία απώλειας βάρους, μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη το σέλινο και να ανοίξετε το ντουλάπι με τα μπαχαρικά.

Ερευνα έδειξε ότι ένα κοινό μπαχαρικό, που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, μπορεί να βοηθήσει στην άμεση και γρήγορη απώλεια βάρους, στη μείωση του σωματικού λίπους και τη βελτίωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης.

Ερευνητές στο Shahid Sadoughi Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών του Ιράν, χώρισαν τυχαία 88 υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες σε 2 ομάδες. Για 3 μήνες, και οι δύο ομάδες έλαβαν συμβουλευτική στα θέματα διατροφής, ενώ μείωσαν την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σε 500. Η μία ομάδα ωστόσο, έτρωγε 3 γραμμάρια (λίγο λιγότερο από 1 κουταλάκι του γλυκού) κύμινο σε σκόνη καθημερινά, μέσα σε 150 γραμμάρια γιαουρτιού (το ίδιο γιαούρτι, μείον το κύμινο, έτρωγε και η άλλη ομάδα).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαχαρικό σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ