Βίντεο ντοκουμέντο: Οταν η Πόλα Ρούπα απογειώθηκε με ελικόπτερο για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη - iefimerida.gr

Βίντεο ντοκουμέντο: Οταν η Πόλα Ρούπα απογειώθηκε με ελικόπτερο για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2016 η Πόλα Ρούπα είχε αποπειραθεί να απελευθερώσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη.

Η απόπειρα εκείνη απέτυχε ως γνωστόν. Η ιστοσελίδα bloko.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου από το Πόρτο Χέλι. Η Πόλα Ρούπα είχε μεταβεί στο σημείο με ένα πολυτελές τζιπ Porsche Cayernne και πλήρωσε για την πτήση 7.250 ευρώ.

Το βίντεο και τις φωτογραφίες ανήρτησε για διαφημιστικούς λόγους η εταιρεία που ενοικίασε το ελικόπτερο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο διαβιβαστικό της η αντιτρομοκρατική έγραφε για την απόπειρα της Πόλα Ρούπα να βγάλει από τον Κορυδαλλό τον Νίκο Μαζιώτη και τεσσάρων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς: «Σημειώνεται πως ο ....( σ.σ. το όνομα του ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεως ελικοπτέρου) είχε προβεί σε κατά περίπτωση φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των δύο απογειώσεων για διαφημιστικούς λόγους, στιγμιότυπα των οποίων ανάρτησε στους λογαριασμούς που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης...»

Το bloko.gr αναζήτησε τα ντοκουμέντα και σας τα παραθέτει. Παρακολουθείστε βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook στις 21 Φεβρουαρίου 2016. Την ημέρα που απέτυχε η αρπαγή του Μαζιώτη από την Ρούπα

Βίντεο ντοκουμέντο: Οταν η Πόλα Ρούπα απογειώθηκε με ελικόπτερο για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη  | iefimerida.gr 0
Βίντεο ντοκουμέντο: Οταν η Πόλα Ρούπα απογειώθηκε με ελικόπτερο για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη  | iefimerida.gr 1

Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζεται το ελικόπτερο που μίσθωσε η Ρούπα στη δοκιμαστική πτήση που έκανε στις 29 Δεκεμβρίου 2015 από το γήπεδο του αθλητικού συλλόγου Παρνασσού προς το Λουτράκι, αντί του ποσού των 3.050 ευρώ.

Βίντεο ντοκουμέντο: Οταν η Πόλα Ρούπα απογειώθηκε με ελικόπτερο για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη  | iefimerida.gr 2
Βίντεο ντοκουμέντο: Οταν η Πόλα Ρούπα απογειώθηκε με ελικόπτερο για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ