Η μόδα υποδέχεται ξανά ένα κόσμημα από τα 90's (και δεν είναι το τσόκερ!) - iefimerida.gr

Η μόδα υποδέχεται ξανά ένα κόσμημα από τα 90's (και δεν είναι το τσόκερ!)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η ιστορία του ξεκινάει από την αρχαία Αίγυπτο και την Ινδία, στο πέρασμα των αιώνων η φήμη του -ή μάλλον η μόδα του- πέρασε και στον δυτικό κόσμο.

Ο λόγος γίνεται για το βραχιόλι αστραγάλου, ή όπως έχει καθιερωθεί η ονομασία του “anklet”, το οποίο κατά τη δεκαετία του ‘90 ήταν απαραίτητο αξεσουάρ για μία στιλάτη γυναικεία εμφάνιση.

Και να που η μόδα επιστρέφει και το anklet δεν θα είναι μόνο μία μακρινή ανάμνηση από τα χρόνια της νιότης αλλά ένα καθημερινό κόσμημα που θα μπορείτε να εντάξετε σε κάθε ντύσιμό σας. Ύστερα από κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες, το anklet είναι το κατάλληλο κόσμημα που θα απογειώσει το στυλ σας. Από την πρωινή βόλτα μέχρι τη βραδινή επίσημη εμφάνιση, το anklet φοριέται σε κάθε περίσταση και βάζει μία μικρή αλλά κομψή πινελιά στους κανόνες του street style.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόσμημα 90 γυναίκα αξεσουάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ