Συνάντηση Κοτζιά με τον ΥΠΕΞ της Κούβας -Τι συζήτησαν - iefimerida.gr

Συνάντηση Κοτζιά με τον ΥΠΕΞ της Κούβας -Τι συζήτησαν

Φωτογραφία: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διμερείς σχέσεις και τις δυνατότητες περαιτέρω προώθησης της συνεργασίας, μεταξύ Ελλάδας και Κούβας, συζήτησαν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Κουβανός ομόλογός του Μπρούνο Εντουάρντο Ροντρίγκες Παρίλια.

Κλειδιά στις συζητήσεις των δύο ανδρών ήταν οι τομείς του πολιτισμού και της εκπαίδευσης ενώ μίλησαν ακόμα και για τα ζητήματα διμερούς και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Οι υπουργοί των δύο χωρών δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα περιφερειακά θέματα, με έμφαση στις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Συρία και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Παράλληλα, έγινε και μια επισκόπηση της επικρατούσας κατάστασης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντηλλάγησαν απόψεις για την πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή και για τις τρέχουσες εξελίξεις στη Λατινική Αμερική.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούβα Ελλάδα κοτζιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ