Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσαν στο Παρίσι -Εζησε και το μακελειό στο Bataclan [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσαν στο Παρίσι -Εζησε και το μακελειό στο Bataclan [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αστυνομικός Χαβιέ Ζιζελέ που σκότωσε ο τρομοκράτης το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι ήταν στο Bataclan όταν προκάλεσε το μακελειό ο ISIS με 90 νεκρούς τον Νοέμβριο του 2015.

Μάλιστα ο 37χρονος Χαβιέ ένα χρόνο μετά παρακολούθησε στον ίδιο χώρο τη συναυλία του Στινγκ για να πει «όχι στους τρομοκράτες». Είχε δηλώσει τότε στο PEOPLE: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χαίρομαι που το Bataclan ανοίγει ξανά». Και συνέχισε τονίζοντας με σημασία: «Είναι συμβολικό. Είμαστε εδώ απόψε ως μάρτυρες για να υπερασπιστούμε τις πολιτικές αξίες μας. Αυτή η συναυλία γίνεται για να γιορτάσει τη ζωή. Να πει όχι στους τρομοκράτες.

Οι συνάδελφοι του τον θυμούνται ως «αφοσιωμένο» αξιωματικό και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο: «Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τον Χαβιέ».

Οι φίλοι του είπαν στο περιοδικό Marianne ότι ήταν στην υπηρεσία έξι χρόνια και έκανε επίσης δύο ταξίδια για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσαν στο Παρίσι -Εζησε και το μακελειό στο Bataclan [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ