H αμήχανη αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

H αμήχανη αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ

megkan-hari
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσπαθεί διακριτικά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μιλά γι’αυτή.

Ο Πρίγκιπας Χάρι ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε… πλαγίως για τη σχέση του με τη Μέγκαν Μάρκλ σε δημόσια εμφάνισή του με τον αδελφό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον στα πλαίσια της εκστρατείας «Heads Together» για την πνευματική και ψυχική υγεία.

Το Νοέμβριο του 2016 έγινε για πρώτη φορά επιβεβαίωση της σχέσης του με την Μέγκαν Μαρκλ μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το Παλάτι.

Εκτοτε, ούτε ο Πρίγκιπας Χάρι, ούτε η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ποτέ αναφορά για την σχέση τους. Κοινές τους φωτογραφίες βλέπουμε μόνο στον Τύπο.

Δημοσιόγραφος ρώτησε χαρακτηριστικά τον Πρίγκιπα Χάρι: «Φαίνεται ότι διανύετε μια πολύ όμορφη φάση αυτή τη στιγμή, ότι έχετε επικεντρωθεί σε αυτό που θέλετε να κάνετε και είστε ευτυχισμένος. Αυτό σχετίζεται με την γυναίκα που υπάρχει στη ζωή σας;».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ