Φανή Σαραντοπούλου: «Καλύτερα που η φούσκα έσκασε στα δικά μας χέρια και όχι στων παιδιών μας» - iefimerida.gr

Φανή Σαραντοπούλου: «Καλύτερα που η φούσκα έσκασε στα δικά μας χέρια και όχι στων παιδιών μας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε να κάνει κολιέ με τις κόρες της και σήμερα, έξι χρόνια μετά, η Φανή Καραβασίλη -Σαραντοπούλου έχει πλέον στήσει τη δική της επιχείρηση κοσμημάτων, την «Bead it» (by F), με πελάτες από την Ελλάδα ως την Αμερική.

Παντρεμένη με τον Γιάννη Σαραντόπουλο και μητέρα τριών παιδιών, ανήκει στις γυναίκες εκείνες που όταν η κρίση χτύπησε την πόρτα της, αν και απροετοίμαστη, κατάφερε τελικά να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

«Από μικρή ήμουν πολύ δημιουργική και είχα σαν μότο μου το «δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω». Ο πατέρας μου μου έλεγε πως ό,τι θέλω θα το πετύχω. Πίστευα στον εαυτό μου, πίστευα ότι θα τα καταφέρω.

Σπούδασα αρχιτεκτονική και interior design, αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα ασχοληθώ με το εμπόριο. Αυτό μου βγήκε στον δρόμο και κυρίως χάρη στους φίλους μου που επέμεναν ότι έχω μια πειθώ και πως ό,τι λέω, περνάει...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ