Gardaland, η άγνωστη... Disneyland της Ιταλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Gardaland, η άγνωστη... Disneyland της Ιταλίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε, ότι κάθε ταξίδι ισοδυναμεί με μια αξέχαστη και ανεπανάληπτη εμπειρία. Μια εμπειρία γεμάτη νέες εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις. Μια πραγματικότητα αλλιώτικη στην οποία το μυαλό «ανοίγει» και γεμίζει.

Μα το ταξίδι είναι κάτι πολύ περισσότερο: μια προίκα που μας επιτρέπει να τη μοιραστούμε μαζί σας, όλες εκείνες τις στιγμές που αναζητάτε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σας, μια ευκαιρία για να την κάνετε ακόμα πιο περιπετειώδη και ευχάριστη.

Και τι καλύτερο λοιπόν από ένα αγαπημένο προορισμό εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, ένα θεματικό πάρκο, που βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία;

Αφού πετάξαμε για το Μιλάνο από Ελλάδα, πήραμε το τρένο της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει την Βενετία με το Μιλάνο και κατεβήκαμε ακριβώς δύο χιλιόμετρα από το πάρκο αυτό, όπου υπάρχει στάση λεωφορείου (στο οποίο δεν πληρώσαμε εισιτήριο) που μας μετέφερε στο θεματικό πάρκο λίγο πριν ανοίξει. Οπως θα δείτε όμως παρακάτω οι ουρές έξω από την είσοδο ήταν ήδη μεγάλες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι Ιταλία Gardaland
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ