Ψηλά στον γαστρονομικό χάρτη η Ταϊλάνδη -Αποκτά τον πρώτο της oδηγό με αστέρια Μichelin - iefimerida.gr

Ψηλά στον γαστρονομικό χάρτη η Ταϊλάνδη -Αποκτά τον πρώτο της oδηγό με αστέρια Μichelin

φωτογραφίες: pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όμιλος Michelin και η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο πρώτος Οδηγός Μichelin για τη Μπανγκόκ θα εκδοθεί στα τέλη του έτους.

Η έκδοση του Michelin Guide Bangkok θα κάνει την Ταϊλάνδη τη δεύτερη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας και την έκτη της Ασίας που θα έχει τον δικό της Οδηγό Michelin, έναν από τους πιο έγκυρους και αναγνωρισμένους αναφορικά με τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Ο Λιονέλ Νταντιάκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου για την ανατολική Ασία και την Αυστραλία, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η νέα έκδοση, ότι η συνεργασία μεταξύ του γαλλικού ομίλου Michelin και της Αρχής Τουρισμού αποδεικνύει την αφοσίωση και την αγάπη του ομίλου για την Ταϊλάνδη, τη χώρα όπου η Μισελέν δραστηριοποιείται με επιτυχία για περισσότερα από 25 χρόνια, απασχολώντας περίπου 7.000 εργαζόμενους σε όλο το βασίλειο.

Ψηλά στον γαστρονομικό χάρτη η Ταϊλάνδη -Αποκτά τον πρώτο της oδηγό με αστέρια Μichelin  | iefimerida.gr 0

«Η Μπανγκόκ συγκαταλέγεται στις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου, με καταπληκτικές επιλογές από εστιατόρια με φίνα πιάτα, μοντέρνα μαγειρεία, έως πάγκους με καλό φαγητό στον δρόμο», τόνισε προσθέτοντας ότι ο όμιλος είναι ενθουσιασμένος που προσφέρει τη μακρόχρονη αξιοπιστία του στον τομέα της εστίασης της ταϊλανδικής πρωτεύουσας.

Ψηλά στον γαστρονομικό χάρτη η Ταϊλάνδη -Αποκτά τον πρώτο της oδηγό με αστέρια Μichelin  | iefimerida.gr 1

«Πιστεύω ότι ο οδηγός θα βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας, στην προσέλκυση πιο ποιοτικού τουρισμού και θα συμβάλλει στην ορθότερη κατανομή των εσόδων από την τουριστική βιομηχανία», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Κόμπκαρν Ουαταναβρανγκούλ.

Σύμφωνα με τον Γιουτασάκ Σουπασόρν, τον επικεφαλής της Αρχής Τουρισμού, ο Michelin Guide Bangkok 2018 θα κυκλοφορήσει φέτος τον Δεκέμβριο και ο ετήσιος Οδηγός Μichelin θα εκδίδεται σταθερά για τα τουλάχιστον πέντε επόμενα χρόνια.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊλάνδη Michelin Γαστρονομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ