Αποκαλυπτική Κέιτλιν Τζένερ: Οσο ήμουν άντρας φορούσα γυναικεία εσώρουχα και έκλεβα καλλυντικά - iefimerida.gr

Αποκαλυπτική Κέιτλιν Τζένερ: Οσο ήμουν άντρας φορούσα γυναικεία εσώρουχα και έκλεβα καλλυντικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη ζωή του ως άντρας περιγράφει στο νέο του βιβλίο ο πρώην σύζυγoς της Κρις Τζένερ, ο οποίος αποφάσισε από το 2015 να κάνει αλλαγή φύλου.

Η -πλέον- Κέιτλιν Τζένερ και πατριός της Κιμ Καρντάσιαν (πριν την αλλαγή) αναφέρει στο νέο της βιβλίο πώς μετά την επιτυχία του στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976, κατάλαβε πως θέλει να κάνει αυτή την αλλαγή στην ζωή του.

Η ίδια μάλιστα είχε τότε ξεκινήσει να φοράει γυναικεία εσώρουχα κάτω από τα κοστούμια της, την ώρα που έκανε ταξίδια ανά τον κόσμο και μιλούσε ως πρωταθλητής στο δέκαθλο.

Αποκαλυπτική Κέιτλιν Τζένερ: Οσο ήμουν άντρας φορούσα γυναικεία εσώρουχα και έκλεβα καλλυντικά | iefimerida.gr 0

«Δεν είμαι ο Μπρους Τζένερ, είμαι γυναίκα και θα με λέω Κέιτλιν. Βέβαια φυσικά θα παραμείνω ο Μπρους, πέρα από κάποιες στιγμές που ουσιαστικά θα είμαι ο εαυτός μου», είχε πει η ίδια τότε.

Η Κέιτλιν αναφέρει μάλιστα στο βιβλίο της πως όλα αυτά τα εσώρουχα τα είχε αποκτήσει κρυφά, ενώ παραδέχθηκε πως μερικά από αυτά άνηκαν στην τρίτη σύζυγό της και μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν. Το ίδιο είχε συμβεί και με τα καλλυντικά.

Αποκαλυπτική Κέιτλιν Τζένερ: Οσο ήμουν άντρας φορούσα γυναικεία εσώρουχα και έκλεβα καλλυντικά | iefimerida.gr 1

«Έχω κλέψει καλλυντικά, όχι μόνο από την Κρις, καθώς στο σπίτι μας θα βρεις περισσότερα καλλυντικά από οπουδήποτε αλλού», γράφει η τηλεπερσόνα στην αυτοβιογραφία της.

Και ενώ οι αποκαλύψεις της Κέιτλιν να κάνουν τον γύρο του κόσμου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να χαροποιεί ιδιαίτερα την Κρις Τζένερ.

Η ίδια είχε αναφέρει στο ριάλιτι των Καρντάσιαν πως ότι γράφει μέσα στο βιβλίο για την σχέση τους όσο ήταν παντρεμένοι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ψέμα.

Αποκαλυπτική Κέιτλιν Τζένερ: Οσο ήμουν άντρας φορούσα γυναικεία εσώρουχα και έκλεβα καλλυντικά | iefimerida.gr 2

«Το μόνο καλό που λέει για μένα είναι πως ήμουν πολύ κοινωνική σε ένα πάρτι», είχε πει η Τζένερ.

Φωτογραφίες: ΑP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένερ βιβλίο Καρντάσιαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ