Το Grandland X είναι το νέο μεγάλο SUV της Opel - iefimerida.gr

Το Grandland X είναι το νέο μεγάλο SUV της Opel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Opel Grandland X θα είναι η νέα παρουσία στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των μεσαίων SUV και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA, 14– 24 Σεπτεμβρίου, 2017).

Ταυτόχρονα είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας Opel X και μεγαλύτερο κατά περίπου 20 εκατοστά σε σχέση με το επίσης Crossland X και το bestseller Opel Mokka X, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης και άνεσης.
Παράλληλα, όπως σε όλα τα μοντέλα της Opel, οι οδηγοί και οι επιβάτες του Grandland X απολαμβάνουν κορυφαία συνδεσιμότητα με την τελευταία γενιά συστημάτων IntelliLink και το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar, που τώρα περιλαμβάνει νέες υπηρεσίες όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και αναζήτηση χώρων στάθμευσης. Τα Smartphones μπορούν ακόμα και να φορτίζονται ασύρματα μέσω επαγωγικής φόρτισης.

Το Grandland X είναι το νέο μεγάλο SUV της Opel
Σχεδιαστικά το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής είναι διατεταγμένα με σαφήνεια και οριζόντια ευθυγραμμισμένα με τον οδηγό, ενώ οι επιφάνειες είναι εξαιρετικά απαλές στην αφή, προσφέροντας τον οδηγό και όλους τους επιβάτες μία αίσθηση ευεξίας και άνεσης. Τα υπερυψωμένα καθίσματα τύπου SUV διευκολύνουν την είσοδο/ έξοδο των επιβατών και προσφέρουν άριστη ορατότητα. Το μακρύ μεταξόνιο των 2.675 χιλιοστών εξασφαλίζει άφθονους χώρους για μέχρι και 5 άτομα, ενώ ο χώρος αποσκευών με χωρητικότητα από 514 έως 1.652 λίτρα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για τη μεταφορά αποσκευών και σπορ εξοπλισμού.


Το Grandland X προσφέρει πρωτίστως ασφαλή οδηγική απόλαυση όλο το χρόνο και σε όλα τα εδάφη. Αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων και στο προαιρετικό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (Grip Control) που, κυρίως με ελαστικά M&S, διασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε αντίξοες συνθήκες, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ 5 προγραμμάτων οδήγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ