Νέα πρόκληση από την Αγκυρα: Υποστηρίζει πως τουρκικό πλοίο καταδίωξε ελληνικό ανοιχτά των Ιμίων [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα πρόκληση από την Αγκυρα: Υποστηρίζει πως τουρκικό πλοίο καταδίωξε ελληνικό ανοιχτά των Ιμίων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τακτική των προκλήσεων από την Αγκυρα στο Αιγαίο συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο υποστηρίζοντας πως τουρκικό πλοίο καταδίωξε σκάφος του λιμενικού ανοιχτά των Ιμίων.

Η απάντηση από την ελληνική πλευρά ήταν άμεση με το λιμενικό να ξεκαθαρίζει πως τέτοιο περιστατικό δεν υπήρξε ποτέ.
Σύμφωνα πάντως με το βίντεο που δημοσίευσε το Dogan το περιστατικό υποτίθεται πως συνέβη την Τρίτη 18 Απριλίου στην περιοχή των Ιμίων. Το ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής περίμενε αρχικά μπροστά από την Καλόλιμνο, ενώ μετά πέρασε δύο μίλια ανοιχτά της νησίδας Φανάρι και μετά πλησίασε τα Ίμια. Τότε, σύμφωνα με τους Τούρκους, το τουρκικό λιμενικό επιχείρησε να εκδιώξει το ελληνικό σκάφος εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ