Η Σελίν Ντιόν απαντά για το αν βρήκε νέο άντρα μετά το θάνατο του συζύγου της - iefimerida.gr

Η Σελίν Ντιόν απαντά για το αν βρήκε νέο άντρα μετά το θάνατο του συζύγου της

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Σελίν Ντιόν βίωσε τη μεγάλη απώλεια του συζύγου της.

Ο άντρας της και πατέρας των παιδιών της Ρενέ Αντζελί έχασε τη μάχη με τον καρκίνο γεγονός που κλόνισε την τραγουδίστρια.

Μετά από κάποιο διάστημα άρχισε να κάνει και πάλι κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, η εμφάνισή της ήταν ανανεωμένη, ντυνόταν εντυπωσιακά, έμοιαζε ξανανιωμένη. Ολοι άρχισαν να μιλούν για κάποιον άντρα που είχε μπει ξαφνικά στη ζωή της και της την είχε αλλάξει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Καναδή τραγουδίστρια ρωτήθηκε διακριτικά για τις φήμες με την ίδια να απαντά πως είναι πολύ νωρίς για να σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Είμαι ακόμη ερωτευμένη και παντρεμένη μαζί του. Είναι η αγάπη της ζωής μου και μου είναι δύσκολο να με φανταστώ με κάποιον άλλο άνθρωπο», εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια.

Μάλιστα εξομολογήθηκε πως την αγάπη που του έχει, τη βιώνει καθημερινά. Φρόντισε δε να συμπληρώσει: «Ως γυναίκα έχω συναισθήματα που έρχονται και φεύγουν. Και είναι πάντα μαζί του. Όταν τραγουδώ, όταν αγκαλιάζω τα παιδιά μου, είναι για αυτόν. Πήρα χρόνο για να θρηνήσω και συνεχίζω να τον θρηνώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρενέ Αντζελί Σελίν Ντιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ