Πάνοπλοι με καραμπίνα και χειροβομβίδα οι ληστές που κράτησαν ομήρους για ώρες σε τράπεζα στον Πειραιά - iefimerida.gr

Πάνοπλοι με καραμπίνα και χειροβομβίδα οι ληστές που κράτησαν ομήρους για ώρες σε τράπεζα στον Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνοπλοι ήταν οι ληστές που χτύπησαν χθες υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά, κράτησαν για ώρες ομήρους υπαλλήλους και πελάτες, άνοιξαν και άδειασαν πάνω από 50 θυρίδες πελατών και διέφυγαν πριν οι υπάλληλοι πατήσουν το κουμπί για να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές είχαν μαζί τους πιστόλι, μακρύκαννο όπλο και χειροβομβίδα, κάτι που δείχνει ότι ήταν έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ληστές κόπιαραν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τη ληστεία με ομηρεία που είχε γίνει σε τράπεζα στις 9 Αυγούστου 2016. Συγκεκριμένα, και στις δύο ληστείες ήταν τέσσερις, φορούσαν μάσκες σιλικόνης και ακολούθησαν την ίδια τακτική από τη στιγμή που μπήκαν στην τράπεζα. Ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και μιας χειροβομβίδας πέντε πελάτες και τρεις υπαλλήλους, τους απομάκρυναν από τη θέση τους πριν προλάβουν να πατήσουν το κουμπί πανικού και μόλις του κλείδωσαν στην κουζίνα του υπογείου μπήκαν και οι άλλοι δυο ένοπλοι οι οποίοι πήγαν στο υπόγειο και άρχισαν να ανοίγουν τις θυρίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία τράπεζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ