Παρίσι: «Ο δράστης βγήκε από ένα γκρι Audi Α80 με ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί», λέει αυτόπτης μάρτυρας - iefimerida.gr

Παρίσι: «Ο δράστης βγήκε από ένα γκρι Audi Α80 με ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί», λέει αυτόπτης μάρτυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτομέρειες για τη νέα επίθεση στο Παρίσι έδωσε αυτόπτης μάρτυρας λίγο μετά το συμβάν.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, που μίλησε στο Sky News, ανέφερε «Υπήρχε ένα βανάκι της αστυνομίας και ένας άνδρας βγήκε από ένα Audi A80, ένα παλιό γκρι Audi.

Πάρκαρε ακριβώς δίπλα στο βαν και βγήκε έξω με ένα καλάσνικοφ. Άκουσα 6 πυροβολισμούς. Νόμιζα ότι ήταν πυροτεχνήματα, γύρισα και δεν είδα κανέναν.

Στην πραγματικότητα είχε κρυφτεί πίσω από το βαν και πυροβολούσε τους αστυνομικούς. Νομίζω ότι πυροβόλησε έναν αστυνομικό. Μόλις το είδαμε τρέξαμε και κρυφτήκαμε πίσω από ένα κτίριο. Ανέβηκα στον πρώτο όροφο και είδα τον αστυνομικό να πυροβολεί.

Ήταν ένας από τους αστυνομικούς που έπεσε. Και ο άλλος που τραυματίστηκε νομίζω.

Βρισκόμουν 2 μέτρα από το αστυνομικό βαν. Αν δεν ήταν αυτό θα είχαν σκοτώσει και εμένα νομίζω. Ήταν τρομοκράτης», είπε έντρομος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Παρίσι τρομοκρατική επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ