Euroleague: Η Φενέρ «σκότωσε» (75-80) τον Παναθηναϊκό - Εκανε το 2-0 στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Euroleague: Η Φενέρ «σκότωσε» (75-80) τον Παναθηναϊκό - Εκανε το 2-0 στο ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι την Φενέρ στο ΟΑΚΑ και έτσι χάνει με 2-0 στην σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Η τουρκική ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κέρδισε με 75-80 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θέλει μία νίκη πλέον στην Τουρκία για να περάσει στο Final 4 της Euroleague.

Κακό φινάλε για τον Παναθηναϊκό. Είχε την ένταση, είχε το πάθος, αλλά δεν είχε την ψυχραιμία στο τέλος. Πλήρωσε δύο κακές άμυνες (σε Ντατότε και Μπογκντάνοβιτς) και ατύχησε στο άστοχο τρίποντο του Ρίβερς στο φινάλε, ενώ στην τελευταία επίθεση έκανε λάθος ο Μπουρούσης.

Να σημειωθεί ότι στην ιστορία της Euroleague καμία ομάδα δεν έχει γυρίσει σειρά από 0-2.

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 14 (1), Νίκολς, Ρίβερς 8 (2), Τζέιμς 22 (3), Φώτσης 3 (1), Παππάς 5 (1), Φελντέιν, Γκιστ 6, Μπουρούσης 13 (1), Καλάθης 4.

Φενέρμπαχτσε: Ούντο 22, Άντιτς 3 (1), Μπογκντάνοβιτς 25 (5), Σλούκας 5 (1), Βέσελι 2, Κάλινιτς 7 (1), Ντίξον 14 (3), Ντατόμε 2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φενέρ Παναθηναϊκός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ