Γκαγκαλούδης και Σούμποτιτς στη «Super Euroleague» στη Nova - iefimerida.gr
MEDIA 

Γκαγκαλούδης και Σούμποτιτς στη «Super Euroleague» στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στις 23:00 και αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports2HD, την εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη και καλεσμένους το Γιάννη Γκαγκαλούδη και το Λευτέρη Σούμποτιτς αντίστοιχα.

Η αρχή γίνεται σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου με το Γιάννη Γκαγκαλούδη, που θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στη Θεσσαλονίκη και θα μιλήσει για την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στα play offs της EuroLeague. Αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου ο Λευτέρης Σούμποτιτς, θα αναλύσει από τη δική του πλευρά τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Αναντόλου Εφές και Παναθηναϊκός Superfoods - Φενερμπαχτσέ. Τέλος, στη «Super Euroleague» που θα προβληθεί και στην υπηρεσία NovaGO, καθώς και στο WebTV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς θα αναλύσει τα ζευγάρια στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ