Προέδρος Παγκόσμιας Τράπεζας: Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για δάνειο στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Προέδρος Παγκόσμιας Τράπεζας: Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για δάνειο στην Ελλάδα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Παγκόσμια Τράπεζα δεν σκοπεύει να προχωρήσει στη χορήγηση δανείου προς την Ελλάδα δήλωσε ο Νοτιοκορεάτης Τζιμ Γιονγκ Κιμ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

«Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για την παροχή δανείου προς την Ελλάδα», ανέφερε ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ απαντώντας σε ερώτηση κατά την συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη Τύπου, ο Kιμ σχολίασε πως «δεν υπάρχει τίποτα το επικείμενο, αλλά είμαστε δεσμευμένοι να υποστηρίζουμε την Ελλάδα με τρόπους που την υποστηρίζουμε ήδη για περισσότερα από 5 χρόνια».

Όπως είπε, «εργαζόμαστε με την Ελλάδα, ήδη από την αρχή της θητείας μου το 2012, σε θέματα όπως η διασφάλιση μιας καλύτερης κοινωνικής προστασίας για τους πολίτες και η βελτίωση της κατάταξης στο Doing Business μέσω της βελτίωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, κοιτάζοντας συγκεκριμένα στον τρόπο αντιμετώπισης της μακροχρόνιας ανεργίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ