Λυκουρέντζος: «Το ΠΑΣΟΚ μετέτρεψε την χώρα σε ένα απέραντο πτωχοκομείο» - iefimerida.gr

Λυκουρέντζος: «Το ΠΑΣΟΚ μετέτρεψε την χώρα σε ένα απέραντο πτωχοκομείο»

Λυκουρέντζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι σε άλλες οριζόντιες περικοπές και σε νέους φόρους, λέει ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος και επισημαίνει πως η κοινωνία δεν αντέχει.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο γραμματέας της ΝΔ περιγράφει τις «κόκκινες γραμμές» του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συμφωνεί με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και την επιβολή κατώτατου ορίου μισθού.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλο την πολιτική των ισοπεδοτικών περικοπών και των αυξανόμενων φόρων», δηλώνει ο κ. Λυκουρέντζος και προσθέτει πως η πολιτική αυτή απέτυχε παταγωδώς. Σύμφωνα με τον βουλευτή Αρκαδίας, η εμμονή σε πιο σκληρή λιτότητα δεν οδηγεί στην επίτευξη των στόχων, αλλά σε μεγαλύτερη ύφεση και έτσι οι θυσίες δεν πιάνουν τόπο.

Στη συνέντευξή του, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ το οποίο και κατηγορεί πως μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο πτωχοκομείο, επιμένει πως η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που αναδεικνύεται σε κόμμα διακυβέρνησης και επαναλαμβάνει την ανάγκη για ισχυρή αυτοδυναμία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ