Bild: Τσίπρας, Μακρόν, Λεπέν και Τραμπ βλέπουν με μισό μάτι την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Bild: Τσίπρας, Μακρόν, Λεπέν και Τραμπ βλέπουν με μισό μάτι την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μισό μάτι βλέπουν την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας οι Αλέξης Τσίπρας, Εμανουέλ Μακρόν, Μαρίν Λεπέν και Ντόναλντ Τραμπ, γιατί ζηλεύουν, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Bild.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα είχε χθες ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε «η ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας και η κυριαρχία της στην παγκόσμια αγορά προκαλεί την οργή των άλλων οικονομικών δυνάμεων».

Μάλιστα το κείμενο το συνόδευε και φωτογραφία με τον Ελληνα πρωθυπουργό, τον ανεξάρτητο υποψήφιο για τη γαλλική προεδρία, την επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς και τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ με το σχόλιο ότι αυτοί ζηλεύουν το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας.

Η εφημερίδα αναφέρει πως «το σήμα προέλευσης "Made in Germany" φoβίζει τον κόσμο», ενώ προσθέτει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Αλέξης Τσίπρας και λοιποί δημιουργούν ένα κλίμα κατά της γερμανικής οικονομίας.

Bild: Τσίπρας, Μακρόν, Λεπέν και Τραμπ βλέπουν με μισό μάτι την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild γερμανική εφημερίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ