Βουνό ή θάλασσα; - iefimerida.gr

Βουνό ή θάλασσα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εξοχική κατοικία σημαίνει αναμνήσεις , διακοπές , εξορμήσεις . Η διαμόρφωσή της θα κριθεί από πολλούς παράγοντες όπως η τοποθεσία της , την αρχιτεκτονική της περιοχής και τέλος το προσωπικό γούστο.

Το σαλόνι λοιπόν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην κατοικία μας επειδή είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος της υπαίθρια οικεία σας, συχνά ενώνετε με την κουζίνα ή την τραπεζαρία δείχνονταςέτσι τη λιτότητα του και αρχιτεκτονικά.

Μια καλοκαιρινή , νησιωτική εξοχική κατοικία μπορεί να παίζει με την περπατημένη και μεσογειακή λύση του λευκού και του μπλε ,που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα καλαίσθητο .Ξύλινα έπιπλα σε φυσικούς ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς και απλές γραμμές όπως ένας λευκό καναπές είναι καταλληλά για ένα ethnicσαλόνι. Επίσης πρακτικός θα ήταν ένας καναπές που διαμορφώνετε ως κρεβάτι ώστε να μπορέσετε να φιλοξενήσετε όσους πιο πολλούς φίλους είναι δυνατόν.Από ότι φαίνεται τα τελευταία χρόνια η λιτότητα των ελληνικών νησιωτικών κατοικιών εμπνέει όλο και περισσότερους διακοσμητές και δίνουν σε πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και εξοχικά σπίτια ένα μεσογειακό μινιμαλιστικό σικ .

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε τα πολύχρωμο bohemianστυλ που θυμίζει λατινικό τοπίο με έντονα χρώματα και επίπλωση μοντέρνα και παραδοσιακή συγχρόνως. Περίτεχνα τραπέζια και τραπεζάκια καφέ διακοσμημένα με χρωματιστάσεμεδάκια και λουλουδάτα υφάσματα ή εμπριμέ πολυθρόνες σε κλασσικές γραμμές θα αποτελέσουν τις ιδανικές επιλογές. Το κιτς και τοφορτωμένο τοπίοστο καλοκαιρινό περιβάλλον θα αποδώσει μια εξωτική ατμόσφαιρα στο σαλόνι του εξοχικού σας.

Αντιθέτως το ρουστίκ ύφος θα ήταν ιδανικό για το σαλόνι σας εάν το εξοχικό σας βρίσκεται σε ορεινό μέρος , στην επαρχία ή για ένα χειμερινό σαλέ, μιμούμενο τα παραδοσιακά αγροτικά σπιτάκια με βαριά επίπλωση και ζεστή ατμόσφαιρα .Για όσους το αγαπούν αλλά δεν θέλουν να φανεί «φολκλόρ» μπορούν να ακολουθήσουν το modernrustic . Αυτό που χαρακτηρίζει και τα δύο στυλ είναι η πέτρα και το ξύλο. Επίπλωση και διακόσμηση που θυμίζει φιγούρες της φύσης. Για ένα τέτοιο στυλ προτιμώνται συνθέσεις σαλονιών σε φυσικές χρωματικές παλέτες , καναπέδες σε νεοκλασική μορφή και τραπεζάκια τύπου πάγκοι που μοιάζουν χειροποίητα. Τα χρώματα που θα προτιμηθούν γήινα ή ζεστά καφέ και κόκκινα για τα υφάσματα όπως κουρτίνες και ριχτάρια. Το σαλόνι σας θα μοιάζειπαραμυθένιο και θα δένει υπέροχα με το φυσικό περιβάλλον. Αυτή η ανεπιτήδευτή θαλπωρή και άνεση που θα πηγαίνει «γάντι» με το mooδ των διακοπών.

Σημαντικό είναι η πρακτικότητα , κατασκευή και διατήρηση των επίπλωντης εξοχικής μας κατοικίας επειδή αλλεπάλληλα εκτίθενται στον ήλιο , το θαλασσινό νερό, το κρύο και την υγρασία . Έξυπνο ,επίσης, θα ήταν να επενδύσετε σε μία μακρόχρονη εγγύηση ώστε να σιγουρευτείτε ότι θα αξιοποιήσετε σαλόνι σας για πολλά χρόνια. ό,τι στυλ και να επιλέξετε για τη διακόσμηση και επίπλωση του σαλονιού του εξοχικού σας , όποιος και να είναι ο προορισμός το σημαντικότερο είναι οι αμέτρητες στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης που θα περάσετε μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλόνι σπίτι διακόσμηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ