Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αραβωνιασμένη με τον συνιδρυτή του σάιτ Reddit από τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι είναι έγκυος.

Ενα υπέροχο νέο για την βασίλισσα του τένις, η οποία θα παντρευτεί τον σύντροφό της Alexis Ohanian στο τέλος του 2017.
Την Τετάρτη, 19 Απριλίου, η Γουίλιαμς χρησιμοποίησε το Snap­chat για να ανεβάσει μια selfie που φαίνεται καθαρά η εγκυμοσύνη της σε αρχικό στάδιο.

Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτός ήταν και ο λόγος που η διάσημη τενίστρια εγκατέλειψε δύο τουρνουά σημαντικά (το Indian Wells και το τουρνουά του Μαϊάμι). Παρότι αρχικά είχε δικαιολογήσει την κίνησή της με πρόβλημα στο γόνατο, τελικά ήταν κάτι σημαντικότερο για την ίδια.
Γεννημένος στο Μπρούκλιν, το 1983, από πατέρα Αμερικανό με καταγωγή από την Αρμενία και μητέρα γερμανίδα, ο Alexis Ohanian οφείλει την επιτυχία του στην δημιουργία του σάιτ Reddit όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, σε ηλικία 22 ετών.

Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Με τη βοήθεια ενός φίλου του δημιούργησε το σάιτ, όπου οι χρήστες ανοίγουν θέματα συζήτησης και ανεβάζουν ό,τι θεωρούν σημαντικό για να ξεκινήσει μια ιντερνετική κουβέντα. Το Reddit είναι σήμερα το 7ο δημοφιλέστερο σάιτ των ΗΠΑ και αποτιμάται σε 500 εκατομμύρια ευρώ.
Παρότι πούλησε το Reddit πριν από δέκα χρόνια, ο Alexis Ohanian παρέμεινε μέλος του διοικητικού του συμβουλίου και κατέχει περιουσία που αποτιμάται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Η περιουσία της γυναίκας του είναι πολύ μεγαλύτερη, η Σερένα Γουίλιαμς έχει περιουσία 180 εκατομμύρια σύμφωνα με το Forbes.

Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ο σταρ του ίντερνετ και η σταρ του τένις συναντήθηκαν σε ένα γεύμα στη Ρώμη, τον Οκτώβριο του 2015. Παρότι δήλωσε ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για το τένις πριν γνωρίσει την Σερένα, ο Alexis Ohanian την ακολουθεί πλέον σε όλα τα γήπεδα να θριαμβεύει.
Ο γάμος τους θα γίνει στο τέλος του χρόνου αλλά καμία λεπτομέρεια δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο. Το μόνο που έγινε γνωστό ότι καλεσμένες της θα είναι οι καλές της φίλες Beyoncé και η ηθοποιός Meghan Markle με τον σύντροφό της, πρίγκηπα Χάρι.

Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος σύντροφος της Σερένα Γουίλιαμς που της χαρίζει ένα παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς σύντροφος παιδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ