Κρήτη: Πυρκαγιά ξέσπασε στη Θρυπτή - iefimerida.gr

Κρήτη: Πυρκαγιά ξέσπασε στη Θρυπτή

Φωτογραφία: Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρκαγιά ξεσπάσει πριν από λίγο σε δύσβατο σημείο στο όρος της Θρυπτής στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με το radiolasithi, που μεταδίδει την είδηση η φωτιά είναι ορατή από τα παραλιακά σημεία στους Καθαράδες και σπεύδουν στο σημείο δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιεράπετρας, για να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το μέγεθος της πυρκαγιάς αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το σημείο στο οποίο φαίνεται η εστία ή οι εστίες φωτιάς είναι ιδιαίτερα δύσβατο και τα οχήματα δυσκολεύονται να πλησιάσουν, ανεβαίνοντας από τον Άγιο Ιωάννη.

Στο σημείο κατευθύνεται επίσης και ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, Γ. Ασπραδάκης μαζί με τον κ. Γεωργαλάκη από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα οχήματα της πυροσβεστικής δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν το σημείο, περίπου στα 1.000 μέτρα υψόμετρο, όμως οι φλόγες δεν είναι πλέον τόσο ορατές όσο αρχικά.

Λόγω αυτού εκτιμαται ότι η φωτιά έχει φτάσει είτε σε βραχώδες σημείο είτε αργοσβήνει, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο.

Τα οχήματα συνεχίζουν να επιτηρούν την περιοχή.

Πηγή:radiolasithi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ