Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της 8χρονης στην Πάτρα, λέει η ιατροδικαστής - iefimerida.gr

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της 8χρονης στην Πάτρα, λέει η ιατροδικαστής

Φωτογραφία: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων» ξεκαθαρίζει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, μιλώντας για τα αίτια θανάτου της 8χρονης Μαρίας, που πέθανε όπως εικάζεται από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε νωρίτερα στη σορό του παιδιού, ελήφθησαν ιστοί και κατόπιν στάλθηκαν για εξέταση στο εργαστήριο.

Ο χρόνος αναμονής μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα είναι αρκετός, ωστόσο.

«Θα πρέπει να περιμένουμε από πέντε έως έξι μήνες, εκτός αν δοθεί κάποια προτεραιότητα στο εργαστήριο, το οποίο έχει πάρα πολλά περιστατικά και μας τα στείλει νωρίτερα, επειδή πρόκειται για παιδί», αναφέρει η Αγγελική Τσιόλα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τονίζοντας πως «προφανώς εάν ισχύει η πληροφορία ότι το παιδί προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης, τότε πρόκειται για επιπλοκή, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Πάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ