Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αποδοκιμασίες εισέπραξαν οι βουλευτές του νομού Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ όταν θέλησαν να παρευρεθούν σε εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο κεντρικός δήμος.

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Σιμορέλης αντιμετώπισαν την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου την στιγμή που κατευθύνθηκαν στο μνημείο των 5 απαγχονισμένων ΕΠΟΝιτών προκειμένου να καταθέσουν κοινό στεφάνι.

Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μέλη πολιτικών οργανώσεων και απλός κόσμος που βρέθηκαν στο σημείο της εκδήλωσης αποδοκίμασαν τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές φωνάζοντας συνθήματα.

Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Τσίπρα, θυμήσου, το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ».

Τρίκαλα: Γιούχαραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πηγή: trikalaola.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίκαλα ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμασίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ