Ξέσπασε ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου Χιούι -«Είχε εκπαιδευτεί στα Απάτσι και τον βάλανε στα Χιούι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου Χιούι -«Είχε εκπαιδευτεί στα Απάτσι και τον βάλανε στα Χιούι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας, είναι ένας εκ των τεσσάρων θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη τη χώρα.

Ο πατέρας του, Γιώργος Γούλας, μίλησε συντετριμμένος στην εκπομπή του «Ε», μη μπορώντας να πιστέψει τον άδικο χαμό του γιου του.

«Έχασα το καμάρι μου, σε όλα τα σχολεία πρώτος. Έχει δύο κορούλες, η μία πάει πρώτη δημοτικού, η δεύτερη είναι 2,5 ετών. Ήταν επιλογή του να καταταγεί στον ελληνικό στρατό και μάλιστα ήταν επιλογή του η αεροπορία. Τον έστειλαν στα Χιούι, ενώ είχε εκπαιδευτεί στα Απάτσ», ανέφερε μεταξύ άλλων συγκλονισμένος.

Πηγή βίντεο: enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απάτσι Χίου κυβερνήτης ελικόπτερο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ