Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί -Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί -Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχουν μεταφερθεί οι σοροί των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού σήμερα το πρωί στο Σαραντάπορο.

Την ίδια ώρα η αρχιλοχίας που ανασύρθηκε πολυτραυματίας από τα συντρίμμια του Χιούι έχει μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για νοσηλεία.

Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς
Στη Θεσσαλονίκη έχει μεταβεί ο σύζυγος της αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλικής Πλεξίδα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρά της και να της συμπαρασταθεί κατά τη νοσηλεία της στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα στο αμφιθέταρο του νοσοκομείου ομάδα ειδικών ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων έχουν αναλάβει τη στήριξη των συγγενών και ειδικά των παιδιών των τεσσάρων θυμάτων της τραγωδίας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί -Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί -Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί -Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί -Ομάδα ειδικών ψυχολόγων για τους συγγενείς [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στη Λάρισα η νεκροψία
Στο νοσοκομείο της Λάρισας θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι νεκροψίες των Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα δώσουν απαντήσεις για το θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών και αναμένεται να φωτίσουν τις πτυχές της τραγωδίας, αφού ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Τριήμερο πένθος στις Ενοπλες Δυνάμεις
Το κλίμα στις Ενοπλες Δυνάμεις είναι βαρύ μετά την τραγωδία και γι αυτό κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ