Πώς θα φύγουν από το Δημόσιο 150.000 εργαζόμενοι - iefimerida.gr

Πώς θα φύγουν από το Δημόσιο 150.000 εργαζόμενοι

απολύσεις στο Δημόσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

η κυβέρνηση αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσει τη δέσμευση της προς τους ελεγκτές της χώρας. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας επεσήμανε πως «το να απολύσεις με τυφλό τρόπο προσωπικό από το Δημόσιο οδηγεί σε δυσμενείς συνέπειες... Αυτό που χρειάζεται είναι αξιολόγηση, η οποία θα περιλαμβάνει γραπτά τεστ και προφορικές συνεντεύξεις και η οποία θα εποπτεύεται από το ΑΣΕΠ».

Η κυβέρνηση λοιπόν παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της προς τους δανειστές της Ελλάδας, ότι οι απασχολούμενοι στο Δημόσιο θα έχουν μειωθεί κατά 150.000 ως το τέλος του 2015.

Ο κ.Ρέππας μιλώντας σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ αναφερόμενος σατο ζήτημα της άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο επανέλαβε ότι είναι αδύνατο να γίνει τα επόμενα χρόνια, καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί συνταγματική αναθεώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ