Τα μοναδικά προνόμια της Enter Bonus American Express - iefimerida.gr

Τα μοναδικά προνόμια της Enter Bonus American Express

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη χρήση του πλαστικού χρήματος να αποτελεί μονόδρομο τα τελευταία χρόνια, καθώς η πολιτεία έχει υιοθετήσει μία σειρά μέτρων προς αυτή την κατεύθυνση, ο «πόλεμος» των τραπεζών στο πεδίο των καρτών καλά κρατεί.

Και μεγάλοι κερδισμένοι αποδεικνύεται ότι είναι οι καταναλωτές, οι οποίοι βρίσκονται να επωφελούνται από τις προσφορές και τα δελεαστικά προγράμματα επιβράβευσης για την χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κινούνται στις αγορές τους με γνώμονα το κέρδος από την κάθε τους συναλλαγή, συγκεντρώνοντας πόντους και χρήματα, τα οποία εξαργυρώνουν σε σούπερ μάρκετ, πρατήρια καυσίμων, καταστήματα λιανικής πώλησης κ.ά.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όλες οι μεγάλες τράπεζες διατηρούν το δικό τους πρόγραμμα ανταμοιβής.

Στην Εθνική Τράπεζα το σχετικό πρόγραμμα έχει την ονομασία Go4More, με τους χρήστες να συγκεντρώνουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν έναντι κάποιας έκπτωσης στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η Τράπεζα Πειραιώς μπήκε μόλις πρόσφατα στο «παιχνίδι», με το δικό της σύστημα συγκέντρωσης πόντων Yellow για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τις κάρτες της.

Από την πλευρά της, η Eurobank διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια το πρόγραμμα «Επιστροφή», που αποδίδει χρήματα στους καταναλωτές ως ποσοστό επί των αγορών τους με τις κάρτες της τράπεζας, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, εφόσον όμως συγκεντρωθεί πάνω από ένα ορισμένο ποσό.

Από όλες τις τράπεζες όμως, πρώτη η Alpha Bank ήταν εκείνη που συνέλαβε και προχώρησε στην υλοποίηση ενός προγράμματος επιβράβευσης για τους πελάτες της, με το πρόγραμμα Bonus να μετράει πλέον 11 χρόνια ζωής. Στην πρώτη γραμμή της στρατηγικής αυτής της τράπεζας βρίσκεται η σειρά των χρεωστικών της καρτών Enter Bonus American Express, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει το μεγαλύτερο μέρος των πιστωτικών καρτών της Alpha Bank.

Πέραν της «ναυαρχίδας» Enter Bonus American Express, η τράπεζα διαθέτει επίσης στους πελάτες της τις Business, Gold και Private Enter Bonus American Express, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και επιβραβεύοντας όλους τους χρήστες σε κάθε τους συναλλαγή.

Οι κάρτες Enter Bonus American Express γίνονται δεκτές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ στο πρόγραμμα Bonus συμμετέχουν γνωστές εταιρείες από το χώρο της λιανικής, των καυσίμων, της τηλεφωνίας, των αεροπορικών υπηρεσιών κ.ά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Alpha Bank ξεκίνησε μία εκστρατεία που διπλασιάζει το όφελος των καταναλωτών με τη χρήση των καρτών της Enter Bonus American Express, αφού με κάθε τους αγορά, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή, οι πόντοι που θα συλλέγονται θα διπλασιάζονται. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί σημαντικό όφελος για όσους προχωρήσουν στις αγορές τους για το Πάσχα με τις εν λόγω χρεωστικές κάρτες της Alpha Bank, αλλά ακόμη και μετά από την εορταστική περίοδο, αφού το «ενισχυμένο» πρόγραμμα επιβράβευσης θα «τρέχει» μέχρι και τις 20 Μαΐου. Έτσι, οι χρήστες των καρτών Enter Bonus American Express θα κερδίζουν διπλάσια από κάθε τους συναλλαγή, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να «χτίζουν» το αφορολόγητό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κάρτες Enter Bonus American Express έχει εφαρμοστεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο που επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές (Contactless), με τους καταναλωτές να μπορούν να πραγματοποιούν αγορές έως και 25 ευρώ χωρίς τη χρήση PIN, ενώ για μεγαλύτερης αξίας συναλλαγές ο χρήστης θα πρέπει απλώς να πληκτρολογήσει το PIN του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Enter Bonus American Express Alpha Bank
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ