Champions League: Νέα επική ανατροπή ψάχνει απόψε η Μπαρτσελόνα – Κόντρα στο 3-0 της Γιουβέντους - iefimerida.gr

Champions League: Νέα επική ανατροπή ψάχνει απόψε η Μπαρτσελόνα – Κόντρα στο 3-0 της Γιουβέντους

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του Champions League. Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους και Μονακό-Ντόρτμουντ αναζητούν δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά, εκεί όπου ήδη περιμένουν Ρεάλ και Ατλέτικο.

Τα φώτα πέφτουν στην Βαρκελώνη. Στο «Κάμπ Νόου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Γιουβέντους και αναζητεί μια ανατροπή ανάλογη με αυτήν επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον προηγούμενο γύρο.

Οι Ιταλοί επικράτησαν 3-0 στο Τορίνο και ταξίδεψαν στην Ισπανία χωρίς να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα, λίγες ημέρες πριν παίξει τον μεγάλο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ρεάλ όπου αναμένεται να κριθεί και ο τίτλος στην Ισπανία, θα ψάξει μια νίκη με σκορ 4-0 προκειμένου να βρεθεί στην 4άδα της διοργάνωσης.

Ο Λουίς Ενρίκε ενισχύεται με την επιστροφή του Μπουσκέτς από τιμωρία, έχοντας όμως αμφίβολο τον Μαστσεράνο.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Μαστσεράνο, Πικέ, Ουμτιτί – Σέρζι Ρομπέρτο, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς – Μέσι, Νέιμαρ, Σουάρες
Γιουβέντους: Μπουφόν – Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο – Πιάνιτς, Κεντίρα – Κουαδράδρο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς – Ιγουαϊν

Ανατροπή θέλει και η Ντόρτμουντ

Το ίδιο δύσκολο έργο θα έχει και η Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα αναζητήσει στο «Λουί Ντε», νίκη με διαφορά δύο τερμάτων ή από 4-3 και πάνω, για να βρεθεί αυτή στα ημιτελικά έναντι της Μονακό.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η οποία εντυπωσιάζει με τις μέχρι στιγμές επιδόσεις της, έχει τον πρώτο λόγο μετά το 3-2 μέσα στο Βεστφάλεν στο πρώτο παιχνίδι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην υπολογίζει στους βασικούς Φαμπίνιο και Σιντιμπέ.

Προβλήματα όμως έχει και ο Τούχελ αφού εκτός είναι οι Μπαρτρά και Σιρλε.

Πιθανές Συνθέσεις
Μονακό: Σούμπασιτς – Γκλικ, Τζέμερσον, Μεντί, Τουρέ – Σίλβα, Μπακαγιόκο, Μουτίνιο, Λεμάρ – Φαλκάομ, Εμπαπέ
Ντόρτμουντ: Μπούρκι – Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπέντερ, Σμέλτσερ – Βάιγκλ, Ντεμπελέ - Κάστρο, Γκερέιρο, Ρόις - Ομπαμεγιάνγκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Μπαρτσελόνα Γιουβέντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ