Κατήφεια στον Παναθηναϊκό για την ήττα από τη Φενέρ – Ανεπανάληπτο μπλακ-άουτ - iefimerida.gr

Κατήφεια στον Παναθηναϊκό για την ήττα από τη Φενέρ – Ανεπανάληπτο μπλακ-άουτ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι ωστόσο στον Παναθηναϊκό το σοκ από τον τρόπο που αυτή ήρθε στο πρώτο ματς της σειράς με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, είναι μεγάλο.

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας με την ήττα από την Φενέρ και ουσιαστικά για να το επαναφέρει θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εκτός έδρας νίκη. Ωστόσο η αρχή της αντεπίθεσης θα πρέπει να γίνει από το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν ακόμη και με 16 πόντους αλλά και με 14 στην λήξη της 2ης περιόδου, εμφανίστηκαν αγνώριστοι στο παρκέ και σκόραραν μόλις 14 πόντους σε 20 λεπτά.

Η Φενέρμπαχτσε με σκληρή άμυνα και με πολλές λύσεις στην επίθεση όχι μόνο μάζεψε τη διαφορά αλλά κατάφερε να φτάσει τελικά σε μια εύκολη νίκη, έχοντας πλέον το πάνω χέρι στην σειρά.

Ωστόσο όλα μπορούν να ξεκινήσουν από το μηδέν αν η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κάνει το 1-1 στο παιχνίδι που ακολουθεί. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλωστε θέλησε να δώσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το σύνθημα της αντεπίθεσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

«Ενα κακό κεφάλαιο δεν σημαίνει ότι τελείωσε η ιστορία», έγραψε η φωτογραφία που ανήρτησε.

Κατήφεια στον Παναθηναϊκό για την ήττα από τη Φενέρ – Ανεπανάληπτο μπλακ-άουτ | iefimerida.gr 0





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Φενέρ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ