Τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε μονοκατοικία - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε μονοκατοικία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε σήμερα το πρωί μία γυναίκα μέσα από το σπίτι της στο Αίγιο, στο οποίο προηγουμένως είχε εκδηλωθεί φωτιά.

Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ειδικότερα, λίγο μετά 4:00 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε μονοκατοικία επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής. Στο σημείο έσπευσαν οκτώ άνδρες με τρία οχήματα και άρχισαν αμέσως την κατάσβεση, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων. Έπειτα από λίγο πυροσβέστες βρήκαν την γυναίκα, η οποία όπως προαναφέρθηκε δεν είχε τις αισθήσεις της.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, αλλά και των ερευνών για τον εντοπισμό της γυναίκας, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και παραμένει.

Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου της γυναίκας, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο σπίτι έχει ξεκινήσει έρευνες το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγιο φωτιά νεκρή γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ