Εμπορικό πλοίο με 12μελές πλήρωμα βυθίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα -Αγνοούνται 7 άτομα - iefimerida.gr

Εμπορικό πλοίο με 12μελές πλήρωμα βυθίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα -Αγνοούνται 7 άτομα

ixbt.photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπορικό πλοίο με 12μελές πλήρωμα βυθίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εμπορικό πλοίο έστειλε σήμα κινδύνου νωρίς το πρωί της Τετάρτης και φέρεται να υπέστη ρήγμα.

Η επιχείρηση διάσωσης του πληρώματος είναι σε εξέλιξη και όπως μεταδίδει το RT επικαλούμενο το ίδιο ρωσικό υπουργείο, στο σημείο έχουν σπεύσεις 120 διασώστες και οκτώ σκάφη.

Πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δήλωσε ότι αγνοούνται 7 μέλη του πληρώματος. Ενα μέλος του πληρώματος του ρωσικού πλοίου που βυθίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα έχει διασωθεί και τέσσερα ακόμη έχουν εντοπισθεί και επρόκειτο να ανασυρθούν από το πλήρωμα σωστικής λέμβου, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Οκτώ Ρώσοι, τρεις Ουκρανοί και ένα Γεωργιανός» επέβαιναν στο πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Αζόφ και κατευθυνόταν προς την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τύχη των υπολοίπων μελών του πληρώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαύρη Θάλασσα εμπορικο πλοιο ναυάγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ