Euroleague: Η Φενέρ του Ομπράντοβιτς «άλωσε» το ΟΑΚΑ, κέρδισε (58-71) τον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Euroleague: Η Φενέρ του Ομπράντοβιτς «άλωσε» το ΟΑΚΑ, κέρδισε (58-71) τον ΠΑΟ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟ είχε το πλεονέκτημα έδρας, είχε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, είχε μια φοβερή εμφάνιση στο α' ημίχρονο, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε την... ουσία.

Με ένα φοβερό β' ημίχρονο η Φενέρ του Ζοτς άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα και κέρδισε μέσα στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό με 58-71. Ετσι, οι Τούρκοι έκαναν το 1-0 στην σειρά και πήραν το πλεονέκτημα έδρας.

Oι «πράσινοι» έχασαν αυτό που με κόπο πήραν στο τέλος της κανονικής περιόδου. Από το +14 στο ημίχρονο, έχασαν και με 13 πόντους, σκοράροντας μόλις 16 στο 2ο ημίχρονο.

Το «τριφύλλι» πέτυχε από οκτώ πόντους στα δύο τελευταία δεκάλεπτα(!), δείγμα της απίστευτης πράσινης καθίζησης, με τους Τούρκους να κάνουν το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ και να παίρνουν γρήγορα-γρήγορα στα χέρια τους το πλεονέκτημα έδρας. Την Πέμπτη ο δεύτερος τελικός στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 42-28, 50-48, 58-71

Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Ούντο 8, Μαχμούτογλου, Άντιτς, Μπογκντάνοβιτς 23 (5/6τρ), Σλούκας, Νάναλι, Βέσελι 8, Κάλινιτς 16 (4), Ντίξον 13 (3), Ντατόμε 3 (1)

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 3, Νίκολς, Ρίβερς 16 (3), Τζέιμς 14 (2), Παππάς 5, Φελντέιν 3 (1), Γκιστ 1, Γκάμπριελ 4 (1), Μπουρούσης 3, Καλάθης 9.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ