Η επιστροφή της τζιν φούστας -8 τρόποι για να τη φορέσεις με στιλ - iefimerida.gr

Η επιστροφή της τζιν φούστας -8 τρόποι για να τη φορέσεις με στιλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα κομμάτια που αξίζει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί συνδυάζει τρία χαρακτηριστικά που ψάχνουμε εμείς, οι γυναίκες σε κάθε ρούχο: άνεση, την θηλυκότητα και την δυνατότητα για ποικιλία συνδυασμών.

Οι denim φούστες γίνονται ένα από τα must κομμάτια της φετινής σεζόν. Απογειώνοντας την vintage κουλτούρα που επικρατεί στη βιομηχανία της μόδας φέτος, η φούστα επιστρέφει στην πιο girly και κολακευτική εκδοχή της.
Ριάνα, Μπέλα Χαντίντ, Σελένα Γκόμεζ και πολλές street style σταρ του εξωτερικού την έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Οι τζιν φούστες του σήμερα είναι κομψότερες από αυτές του παρελθόντος που είχαν πιο ροκ διάσταση. Εχουν κρόσσια, κεντήματα και patches. Mε ankle boots ή με σανδάλια, με loafers ή με mules, η τζιν φούστα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν τζιν φούστα φούστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ