Γεύμα εργασίας Κυριάκου-Μαρέβας με τον διάδοχο του Γιούνκερ, Γιούρκι Κατάινεν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γεύμα εργασίας Κυριάκου-Μαρέβας με τον διάδοχο του Γιούνκερ, Γιούρκι Κατάινεν [εικόνες]

Πηγή: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεύμα εργασίας με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Γιούρκι Κατάινεν, είχε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά των συζύγων τους.

Οι δύο άντρες γευμάτισαν στον Πειραιά και δεν παρέλειψαν σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, να συζητήσουν για τις προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η ΕΕ, στη μετά Brexit εποχή αλλά τις τάσεις προστατευτισμού που ενισχύονται στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συζήτηση των δύο ανδρών στην ανάγκη αξιοποίησης, από τη χώρα μας, των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρει η ΕΕ για την τόνωση της απασχόλησης, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.

Επισημαίνεται δε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Ευρωπαίο αξιωματούχο για τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, ότι ο Γιούρκι Κατάινεν θεωρείται από πολλούς ως πιο πιθανός διάδοχος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 2019.

Γεύμα εργασίας Κυριάκου-Μαρέβας με τον διάδοχο του Γιούνκερ, Γιούρκι Κατάινεν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γεύμα εργασίας Κυριάκου-Μαρέβας με τον διάδοχο του Γιούνκερ, Γιούρκι Κατάινεν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ