Χανιά: Αίσιο τέλος για την τουρίστρια, που είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι της Αράδαινας - iefimerida.gr

Χανιά: Αίσιο τέλος για την τουρίστρια, που είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι της Αράδαινας

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την διάσωση τουρίστριας, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο φαράγγι της Αράδαινας Σφακίων.

Γύρω στις πέντε το απόγευμα και μετά από αρκετές ώρες πεζοπορίας η ομάδα διάσωσης προσέγγισε το σημείο και κατάφερε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα.

Τη μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σφακίων, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στο πρόσωπο από την πτώση στο βραχώδες έδαφος ενώ σύμφωνα με πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης, ήταν εμφανώς φοβισμένη.

Η 60χρονη γυναίκα διέσχιζε με ομάδα άλλων περιπατητών το φαράγγι έχοντας ως προορισμό το χωριό Λουτρό. Σε κάποια σημείο της διαδρομής επεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο και τον θώρακα.

Μέλη της ομάδας των περιπατητών ειδοποίησαν το ξενοδοχείο οπου διέμενε και μέσω αυτού ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Αμέσως, στήθηκε επιχείρηση από τα τοπικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής που το απόγευμα μετέφεραν τη γυναίκα στο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων για την παροχή πρώτων βοηθειών, και στη συνέχεια για περαιτέρω ιατρικό ελεγχο στο νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ