Σκληρή μάχη δίνει για τη ζωή του ο Στάθης Ψάλτης - Διαψεύδεται ότι είναι στην Εντατική - iefimerida.gr

Σκληρή μάχη δίνει για τη ζωή του ο Στάθης Ψάλτης - Διαψεύδεται ότι είναι στην Εντατική

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μεν σε κρίσιμη κατάσταση αλλά δε νοσηλεύεται στην Εντατική μονάδα, λένε πηγές του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν νωρίτερα για την υγεία του Στάθη Ψάλτη.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς καθώς η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα, νόσο από τη οποία πάσχει ο κωμικός ηθοποιός, είναι πολύ δύσκολη.

Ωστόσο, νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο «Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται, από τις δέκα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Τα δημοσιεύματα διέψευσαν πηγές του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Ολοι μαζί... τη φάγαμε», κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά αναγκάστηκε να διακόψει τις παραστάσεις όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν», είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso, πηγή από το περιβάλλον του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στάθης Ψάλτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ