Πώς είναι σήμερα το δύστροπο παρανυφάκι από το γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ - iefimerida.gr

Πώς είναι σήμερα το δύστροπο παρανυφάκι από το γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από πέντε χρόνια, η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μια τελετή που θα μείνει στην βρετανική ιστορία ως μία από τις πιο όμορφες, ρομαντικές, βασιλικές στιγμές όλων των εποχών.

Η γαμήλια τελετή έγινε στο Γουέστμινστερ Άμπεϊ και αμέσως μετά, πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι παρατάχθηκαν για να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Πριν από το μεσημεριανό πάρτι το ζεύγος -μαζί με τα παρανυφάκια, τον πρίγκιπα Χάρι και την Πίπα, βγήκαν στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για να ευχαριστήσουν όλους όσοι παρακολούθησαν την τελετή.

Αυτή ήταν και η στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο. Η Γκρέις Βαν Κούτσεμ. Το λουλουδάτο αλλά και δύστροπο παρανυφάκι, που ξεχώρισε για τον αυθορμητισμό του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίντλετον παρανυφάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ