H Μελάνια Τραμπ μετακομίζει το καλοκαίρι στο Λευκό Οίκο - iefimerida.gr

H Μελάνια Τραμπ μετακομίζει το καλοκαίρι στο Λευκό Οίκο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ σπάνια εμφανίζεται στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου, αφού ζει στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν με τον γιο της Μπάρον, προκειμένου να ολοκληρώσει τη σχολική χρονιά στο ιδιωτικό του σχολείο. Όμως αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, αγαπημένου Αμερικανικού δικτύου των Ρεπουμπλικανών, είναι πλέον επίσημο ότι η Μελάνια θα μετακομίσει μαζί με τον 11χρονο γιο της στον Λευκό Οίκο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Ουάσιγκτον, όπως διασταυρώνεται από διάφορες πηγές, είναι δυσαρεστημένοι με την απροθυμία, όπως ερμηνεύεται, της Μελάνια να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που απορρέουν απ’ την ιδιότητά της ως Πρώτης Κυρίας. Αντ’ αυτής στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται συχνά η μεγαλύτερη κόρη του, Ιβάνκα.

Και φυσικά δεν βοηθά και πολύ την κατάσταση το γεγονός ότι οι λίγες δραστηριότητες και δημόσιες εμφανίσεις της Μελάνια καταγράφονται λεπτομερώς στον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Twitter (@FLOTUS), αφού αν κοιτάξει κανείς τις ημερομηνίες που αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες, διαπιστώνει πόσο μεγάλα είναι τα μεταξύ τους κενά.

Το επίσημο πορτρέτο της απεικονίζει τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο

H Μελάνια Τραμπ μετακομίζει το καλοκαίρι στο Λευκό Οίκο  | iefimerida.gr 0

Απ’ τις αρχές Απριλίου η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έχει ένα επίσημο πορτρέτο. Η φωτό αυτή, που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική κυβέρνηση, δείχνει την 46χρονη στον Λευκό Οίκο.

Στο συνοδευτικό κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου η Μελάνια σκιαγραφείται ως μια γυναίκα «με πάθος για τις τέχνες, την αρχιτεκτονική, το design, τη μόδα και την ομορφιά».

«Είναι τιμή μου να υπηρετώ ως Πρώτη Κυρία και χαίρομαι που θα εργαστώ τα επόμενα χρόνια στο όνομα του αμερικανικού λαού», αναφέρει το πρώην μοντέλο.

Στο Διαδίκτυο ήταν πολλά τα εγκωμιαστικά σχόλια, αλλά δεν έλειψαν και τα βέλη της κριτικής για τη φωτογραφία, όπου εμφανίζεται με σταυρωμένα τα χέρια με μαύρο ταγέρ, το οποίο συνδύασε με πανάκριβα διαμάντια και έχοντας υιοθετήσει μία δυναμική στάση.

Κάποιοι στάθηκαν στο γεγονός ότι στο πρόσωπο της Μελάνια δεν διακρίνεται η παραμικρή ρυτίδα και διατυπώνουν την υποψία ότι η φωτογραφία έχει ρετουσαριστεί. Άλλοι τη συγκρίνουν με την κακιά μάγισσα στη «Χιονάτη» της Disney, που εμφανίζεται επίσης ντυμένη στα μαύρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ