Στα 72 της χρόνια επέστρεψε στις πασαρέλες - iefimerida.gr

Στα 72 της χρόνια επέστρεψε στις πασαρέλες

πασίγνωστο μοντέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βερούσκα, το πασίγνωστο μοντέλο της δεκαετίας του 1960, αποφάσισε να επανέλθει στην πασαρέλα, σε ηλικία 72 ετών, και συμμετείχε σήμερα σε μια επίδειξη, στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου, αποδεικνύοντας, όπως είπε και η σχεδιάστρια Άνια Γκόκελ, ότι «το στυλ δεν γερνάει ποτέ».

Η Γερμανίδα κόμισσα Βερούσκα φον Λέντορφ εκτός από μοντέλο συμμετείχε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως στην ταινία Blowup (1966) και πιο πρόσφατα στο Καζίνο Ρουαγιάλ (2006).

Η Γκόκελ προσέλαβε την Βερούσκα, που παραμένει λεπτή, ψηλή και εκφραστική όπως ήταν πάντα, για να παρουσιάσει ένα κόκκινο βραδινό φόρεμα με μαύρο σακάκι, αλλά και άλλα ρούχα της συλλογής της.

Η σχεδιάστρια σχολίασε ότι η Βερούσκα είναι η ζωντανή απόδειξη πως τα μοντέλα μπορούν να παραμείνουν αυθεντικά «στον τρελό κόσμο της μόδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ