Survivor: Ο Χανταμπάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Μελέτη για τον Αγγελόπουλο - iefimerida.gr

Survivor: Ο Χανταμπάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Μελέτη για τον Αγγελόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το Survivor βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την αποχώρησή του από το δημοφιλές παιχνίδι.

Η γνωστή παρουσιάστρια ζήτησε από τον Χανταμπάκη να πει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Αρχικά δεν μπορεί κάποιος να επιβάλει την άποψη του σε 12 άτομα! Στον τσακωμό με τον φαγητό ένιωσα ότι μου είπε σκάσε με τον δικό του τρόπο. Ήθελε να επιβάλει το πως θα φάμε. Και όσο για τον σταυρό, που του είπα ‘Έλα Ντάνο θα κάνουμε και τον σταυρό μας΄και παρεξηγήθηκε, θα σου πω… Αυτά είναι αξίες όπως είπε. Τις αξίες να τις επιβάλει στην οικογένεια του όχι σε μία ομάδα με 12 διαφορετικά άτομα. Εγώ ξέρω τι είναι αξίες… Μπορεί να θεωρώ κάτι άλλο για αξία…», είπε αρχικά ο Χανταμπάκης.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε, τι συμβαίνει τελικά με τον Αγγελόπουλο, εκείνος είπε: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση! Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω! Ας ρωτήσεις κάποιον άλλον να σου πει τι είναι στην πραγματικότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέλιος Χανταμπάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ